Cenové politiky využívané při sportovních akcích a ve sportovních zařízeních - Cihelka, Matěj (2010)
Hlavním cílem diplomové práce je popis a analýza metod stanovení cen a dalších nástrojů cenové politiky při sportovních akcích a ve sportovních zařízeních. Dále popis vlivu cenové politiky na návštěvnost sportovních akcí a sportovních zařízení. Praktická část práce se zabývá porovnáním cenových politik profesionálních fotbalových klubů v české první lize a bližší analýzou cenové politiky prvoligového a druholigového klubu. Těmito kluby jsou AC Sparta Praha a FK Viktoria Žižkov.