Cenové politiky využívané při sportovních akcích a ve sportovních zařízeních - Cihelka, Matěj; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Ščiklin, Alexandr, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Hlavním cílem diplomové práce je popis a analýza metod stanovení cen a dalších nástrojů cenové politiky při sportovních akcích a ve sportovních zařízeních. Dále popis vlivu cenové politiky na návštěvnost sportovních akcí a sportovních zařízení. Praktická část práce se zabývá porovnáním cenových politik profesionálních fotbalových klubů v české první lize a bližší analýzou cenové politiky prvoligového a druholigového klubu. Těmito kluby jsou AC Sparta Praha a FK Viktoria Žižkov.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; sportovní zařízení; sportovní akce; cenová politika; diplomové práce; sports facilities; sport events; price policy; master's theses