Analýza projektového řízení poradenské společnosti Logio s.r.o - Rydziová, Ema; Hrůzová, Helena, 1954-; Hlaváč, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Poradenská společnost Logio zabývající se optimalizací logistických procesů je představitelem projektově řízených organizací. Cílem práce je zanalyzovat dosavadní stav řízení projektů v této společnosti a navrhnout řešení ke zkvalitnění jejího projektového řízení. Přílohou práce je dále návrh metodické příručky, jež by mohla být v praxi společnosti běžně využívána
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; analýza; diplomové práce; analysis; master's theses