Problematika ROI v oblasti získávání a výběru zaměstnanců - Čevorová, Nina; Stříteský, Marek; Němec, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce se zabývá problematikou měření v oblasti získávání a výběru zaměstnanců. Zde se snaží pomocí kvantifikace administrativních úkonů v procesu náboru za použití e-recruitmentové aplikace vyjádřit úsporu času personalisty, snížení nákladů na nábor a jeho celkové zkvalitnění. Pomocí vzorců HC ROI a HEVA je hledána existence vztahu mezi kvalitním náborem a ziskem a hodnotou společnosti. Taktéž je kvantifikována návratnosti investice do e-recruitmentové aplikace.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses