Regulace účetnictví na Ukrajině - Korniienko, Nataliia (2011)
Bakalářská práce se zabývá některými právními aspekty založení auditorské nebo účetní společnosti na Ukrajině. Samostatná část práce je věnována samotné regulaci ukrajinského účetního systému a také obsahuje krátký přehled daňového systému na Ukrajině.