Regulace účetnictví na Ukrajině - Korniienko, Nataliia; Skálová, Jana, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se zabývá některými právními aspekty založení auditorské nebo účetní společnosti na Ukrajině. Samostatná část práce je věnována samotné regulaci ukrajinského účetního systému a také obsahuje krátký přehled daňového systému na Ukrajině.
Vedoucí práce: Jana Skálová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví; Ukrajina; účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; accounting; Ukraine; bachelor's theses