Přeprava nadrozměrného sportovního vybavení v letecké dopravě - Draštík, Pavel; Zelený, Lubomír; Krystl, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato práce se věnuje tématu přepravy nadrozměrného sportovního vybavení v letecké dopravě především s ohledem na odpovědnost leteckých dopravců v případě jeho zničení, ztráty, poškození nebo zpoždění. Zvýšená pozornost je věnována přepravě surfového vybavení na konkrétních relacích - Praha - Kanárské ostrovy a Praha - ostrov Bali v Indonésii. Cílem práce je potvrdit nebo vyvrátit nevyhovující situaci na poli přepravy nadrozměrného sportovního vybavení v letecké dopravě, k tomuto úcělu byl proveden vlastní průzkum.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses