Plánování projektu Expedice dodávek internetového obchodu - Tikhomirov, Ivan (2010)
Tato práce je rozdělena na dvě části, část teoretickou a část praktickou. V teoretické části jsou definovány a popsány základní termíny z teorie řízení projektů. Dvojí rozměr projektového řízení, historie vzniku projektů. Dále jsou v této části uvedeny různé metody projektového řízení, jako jsou metoda kritické cesty, PERT analýza, časová analýza a analýza zdrojů. V praktické části je potom naplánován projekt expedici dodávek internetového obchodu při pomocí programu Microsoft Project 2010. Provedená časová analýza, analýza zdrojů a ukázaný některé informativní výstupy z MS Project