Plánování projektu Expedice dodávek internetového obchodu - Tikhomirov, Ivan; Flusserová, Lenka; Kořenář, Václav, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato práce je rozdělena na dvě části, část teoretickou a část praktickou. V teoretické části jsou definovány a popsány základní termíny z teorie řízení projektů. Dvojí rozměr projektového řízení, historie vzniku projektů. Dále jsou v této části uvedeny různé metody projektového řízení, jako jsou metoda kritické cesty, PERT analýza, časová analýza a analýza zdrojů. V praktické části je potom naplánován projekt expedici dodávek internetového obchodu při pomocí programu Microsoft Project 2010. Provedená časová analýza, analýza zdrojů a ukázaný některé informativní výstupy z MS Project
Vedoucí práce: Lenka Flusserová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses