Analýza stravenkového systému v ČR – jsou návrhy na jeho zrušení oprávněné? - Provazníková, Jana; Gráf, Václav; Vebrová, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Cílem této práce je zhodnotit oprávněnost návrhů na zrušení stravenek na základě komplexní analýzy současného stravenkového systému. K odpovědi na otázku zrušení systému vede porovnání jeho výhod a nevýhod společně s analýzou legislativy a principů, na kterých je systém postaven. Těžištěm práce je příklad z praxe, který definuje podstatu stravenkových poukázek -- jak fungují daňové úlevy na stravenkách, kdo kolik získává, kdo tratí. Z celé této analýzy vycházejí závěry, které shrnují veškeré klady a zápory tohoto systému, a doporučení, zda systém zachovat či zrušit.
Vedoucí práce: Václav Gráf
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses