Finanční analýza Energy Ústí nad Labem, a. s. - Ullrichová, Jana (2011)
Bakalářská práce na téma: "Finanční analýza Energy Ústí nad Labem, a.s." se zabývá provedením finanční analýzy výše jmenované společnosti. Práce se zabývá nejprve teoretickým popisem finanční analýzy. Později jsou poznatky z teoretické části uvedené do praxe. Zkoumaný podnik je dále porovnán s dalšími podniky v odvětví. Pro výpočet ukazatelů finanční analýzy byly použity výroční zprávy jednotlivých podniků.