Finanční analýza Energy Ústí nad Labem, a. s. - Ullrichová, Jana; Marek, Petr; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce na téma: "Finanční analýza Energy Ústí nad Labem, a.s." se zabývá provedením finanční analýzy výše jmenované společnosti. Práce se zabývá nejprve teoretickým popisem finanční analýzy. Později jsou poznatky z teoretické části uvedené do praxe. Zkoumaný podnik je dále porovnán s dalšími podniky v odvětví. Pro výpočet ukazatelů finanční analýzy byly použity výroční zprávy jednotlivých podniků.
Vedoucí práce: Petr Marek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: teplárenství; finanční analýza; účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; production of heat; financial analysis; bachelor's theses