Daňové zatížení různých forem podnikání - Kurková, Kateřina (2011)
Bakalářská práce se zabývá srovnáním daňového zatížení vybraných forem podnikání. První část obsahuje obecnou legislativu daně z příjmů fyzických i právnických osob. Ve druhé části charakterizuji vybrané formy podnikání a jejich způsoby vedení evidencí. Poslední praktická část zahrnuje výpočty daňového zatížení u jednotlivých forem podnikání v závislosti na způsobu vedení evidencí.