Daňové zatížení různých forem podnikání - Kurková, Kateřina; Slintáková, Barbora; Hartlová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se zabývá srovnáním daňového zatížení vybraných forem podnikání. První část obsahuje obecnou legislativu daně z příjmů fyzických i právnických osob. Ve druhé části charakterizuji vybrané formy podnikání a jejich způsoby vedení evidencí. Poslední praktická část zahrnuje výpočty daňového zatížení u jednotlivých forem podnikání v závislosti na způsobu vedení evidencí.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses