Srovnání stavebního spoření a hypotečních úvěrů v ČR - Hanáčková, Edita; Kiovský, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Cílem této bakalářské práce je srovnat nejrozšířenější způsoby financování bydlení -stavební spoření a hypoteční úvěry. Předkládá nejdůležitější aspekty jednotlivých produktů, jejich přednosti i nedostatky. Popisuje aktuální situaci na trhu s těmito produkty v České republice. Přináší důležité změny, které jsou platné od roku 2011. Závěr práce je zaměřen na srovnání hypotečního úvěru a překlenovacího úvěru na modelovém příkladu.
Vedoucí práce: Tomáš Kiovský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: finance [obor bakal. práce]; hypoteční banky; stavební spořitelny; bakalářské práce; mortgage banks; building and loan associations; bachelor's theses