Mýtný systém Itálie - Šmíd, Milan; Zelený, Lubomír; Fronk, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Mýtný systém vybrané země, zpoplatnění silniční infrastruktury, legislativní ukotvení, používaná technologie, kompatibilita, zpoplatněná vozidla, správa a organizace systému, event. další fiskální opatření v oblasti silniční dopravy, způsoby zpoplatnění, Telepass, smluvní a technická interoperabilita.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses