Dlouhodobý hmotný majetek určený k užívání v podniku podle IFRS a ČÚS - Vachek, Petr (2011)
Práce je rozdělena do 3 samostatných částí. První se zabývá problematikou dlouhodobého hmotného majetku užívaného v podniku upraveného podle IFRS, druhá část úpravou podle ČÚS. Třetí část pak obě tyto úpravy porovnává mezi sebou, vysvětluje a hodnotí rozdíly. Po přečtení práce, by jste měli plně pochopit problematiku dlouhodobého hmotného majetku vykazovaného podle mezinárodních standardů účetního výkaznictví (IFRS) a ČÚS.