Dlouhodobý hmotný majetek určený k užívání v podniku podle IFRS a ČÚS - Vachek, Petr; Peprníčková, Mariana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Práce je rozdělena do 3 samostatných částí. První se zabývá problematikou dlouhodobého hmotného majetku užívaného v podniku upraveného podle IFRS, druhá část úpravou podle ČÚS. Třetí část pak obě tyto úpravy porovnává mezi sebou, vysvětluje a hodnotí rozdíly. Po přečtení práce, by jste měli plně pochopit problematiku dlouhodobého hmotného majetku vykazovaného podle mezinárodních standardů účetního výkaznictví (IFRS) a ČÚS.
Vedoucí práce: Mariana Valášková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses