Analýza obchodovania s Futures - Trúchly, Marek; Musílek, Petr, 1965-; Žilák, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Diplomová práca sa zameria na vysvetlenie základných znalostí ohľadom obchodovania s futures kontraktmi a možnými spôsobmi obchodovania na burze ako východisko pre analytickú časť. Analytická časť práce je založená na reálnom obchodovaní s akciovými, menovými a komoditnými futures v dennom tak aj v intradennom obchodovaní. Vo viacerých obdobiach sleduje vývoj určeného portfólia zloženého z futures kontraktov. Záverom porovnáva výsledky s alternatívnými nákladmi investora a hodnotí počínanie investora na burze.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses