Analýza bankovních produktů určených ke zhodnocování volných peněžních prostředků právnických osob - Jančová, Lenka (2011)
Předmětem bakalářské práce je analýza produktů určených ke zhodnocení volných peněžních prostředků ve vybraných bankách působících v České republice (konkrétně v Československé obchodní bance, a.s., Komerční bance, a.s. a Raiffeisenbank a.s.). Cílem práce je zhodnotit bankami nabízené produkty, jejich úrokové míry, pásma, poplatky a v neposlední řadě porovnat jejich výhodnost pro klienta. Nejprve je stručně naznačena podstata jednotlivých produktů pro zhodnocení volných peněžních prostředků, poté následuje jejich analýza v jednotlivých zvolených bankách. V poslední části je proveden rozbor využívaných produktů určených ke zhodnocení volných financí, jednou konkrétní firmou působící na našem trhu a navržení jiné, vhodnější varianty.