Analýza bankovních produktů určených ke zhodnocování volných peněžních prostředků právnických osob - Jančová, Lenka; Moravec, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Předmětem bakalářské práce je analýza produktů určených ke zhodnocení volných peněžních prostředků ve vybraných bankách působících v České republice (konkrétně v Československé obchodní bance, a.s., Komerční bance, a.s. a Raiffeisenbank a.s.). Cílem práce je zhodnotit bankami nabízené produkty, jejich úrokové míry, pásma, poplatky a v neposlední řadě porovnat jejich výhodnost pro klienta. Nejprve je stručně naznačena podstata jednotlivých produktů pro zhodnocení volných peněžních prostředků, poté následuje jejich analýza v jednotlivých zvolených bankách. V poslední části je proveden rozbor využívaných produktů určených ke zhodnocení volných financí, jednou konkrétní firmou působící na našem trhu a navržení jiné, vhodnější varianty.
Vedoucí práce: Lukáš Moravec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; právnické osoby; bakalářské práce; juristic persons; bachelor's theses