Užití Internetu v podnikové praxi - Nováková, Zdeňka (2011)
Cílem práce je popis organizačních, legislativních a ekonomických předpokladů při užití Internetu v podnikové praxi. Návrh řešení v konkrétní organizaci - popis současného stavu, možnosti zlepšení, ekonomické zhodnocení nákladů a přínosů.