Užití Internetu v podnikové praxi - Nováková, Zdeňka; Jelínek, Jiří, 1966-; Voráček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2011)
Cílem práce je popis organizačních, legislativních a ekonomických předpokladů při užití Internetu v podnikové praxi. Návrh řešení v konkrétní organizaci - popis současného stavu, možnosti zlepšení, ekonomické zhodnocení nákladů a přínosů.
Vedoucí práce: Jiří Jelínek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses