Osobné financie - Herchl, Peter (2011)
Cieľom bakalárskej práce je ozrejmiť hlavné faktory ovplyvňujúce alokáciu osobných financií, hlavné zásady finančného plánovania, finančnú gramotnosť a ďalšie základné nástroje a vzťahy ovplyvňujúce osobné financie. Aplikačná časť vychádza z pokusu o vytvorenie alternatívneho finančného plánu a portfólia na konkrétnej fyzickej osobe.