Osobné financie - Herchl, Peter; Moravec, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Cieľom bakalárskej práce je ozrejmiť hlavné faktory ovplyvňujúce alokáciu osobných financií, hlavné zásady finančného plánovania, finančnú gramotnosť a ďalšie základné nástroje a vzťahy ovplyvňujúce osobné financie. Aplikačná časť vychádza z pokusu o vytvorenie alternatívneho finančného plánu a portfólia na konkrétnej fyzickej osobe.
Vedoucí práce: Lukáš Moravec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: finance [obor bakal. práce]; riziko; bakalářské práce; risk; bachelor's theses