Inflation Growth Relation - Drudiková, Dita; Klosová, Anna, 1942-; Jackson, Ian; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
abstract
Vedoucí práce: Anna Klosová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: diplomové práce; master's theses; economics of international trade and european integration [obor dipl. práce]