Empirical Analysis of EU´s Economic Geeography Importance of Market Access - Janečková, Zuzana; Semerák, Vilém, 1975-; Villaverde Castro, José; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Abstract
Vedoucí práce: Vilém Semerák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: diplomové práce; master's theses; economics of international trade and european integration [obor dipl. práce]