Analýza cestovního ruchu Indie ve vztahu k České republice - Bernardová, Jana; Valentová, Jana; Rolínek, Igor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem práce je poskytnout přehled o podmínkách pro cestovní ruch v Indii i o cestovním ruchu této země jako takovém. Práce je rozdělena do šesti kapitol. První kapitola vymezuje teoretický rámec, druhá představuje Indii jako destinaci cestovního ruchu a poskytuje základní informace o zemi. Ve třetí kapitole jsou analyzovány podmínky Indie pro cestovní ruch, čtvrtá kapitola potom zpracovává současný cestovní ruch země. Obsahem páté kapitoly je analýza možností cestování do Indie a poslední kapitola je věnovaná vyhodnocení dotazníkového šetření, jež mapovalo pohled české veřejnosti na cestování do Indie.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; Indie; analýza; cestovní ruch; diplomové práce; India; analysis; tourism; master's theses