Hledání duplicit v pracích studentů předmětu 4IT101 na KIT - Voseček, Václav (2010)
Tato práce se zabývá problematikou plagiátorství zdrojových kódů. V teoretické části se zaměřuje na způsoby opisování cizích myšlenek a děl. Výstupem praktické části je pak program, který umožňuje kontrolovat zdrojové texty programů v jazyce Java, zda jsou skutečně vypracované studenty jednotlivě. Pomocí kontroly jmen proměnných a metod zjistí shodu dvou nebo více studentů, jejichž části programů jsou totožné.