Hledání duplicit v pracích studentů předmětu 4IT101 na KIT - Voseček, Václav; Tichý, Vladimír, 1953-; Pavlíček, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato práce se zabývá problematikou plagiátorství zdrojových kódů. V teoretické části se zaměřuje na způsoby opisování cizích myšlenek a děl. Výstupem praktické části je pak program, který umožňuje kontrolovat zdrojové texty programů v jazyce Java, zda jsou skutečně vypracované studenty jednotlivě. Pomocí kontroly jmen proměnných a metod zjistí shodu dvou nebo více studentů, jejichž části programů jsou totožné.
Vedoucí práce: Vladimír Tichý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; Java (programovací jazyk); diplomové práce; Java (programming language); master's theses