Analýza krizové připravenosti organizace působící v oboru školství - Kramešová, Petra; Antušák, Emil, 1948-; Kopecký, Zdeněk, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Obsahem diplomové práce je analýza krizové připravenosti organizace působící v oboru školství. Skládá se z teoreticko -- metodologické části a praktické části. Teoretická část pojednává o specifikách a zvláštnostech krizového managementu a analyzuje cíle a podstatu krizové připravenosti organizace tohoto typu. Praktická část prezentuje provedený výzkum, ukazuje na silné a slabé stránky, jako i na hrozby a příležitosti, které podstatným způsobem limitují stav a úroveň krizové připravenosti zkoumaných škol. Předposlední oddíl je zaměřen na návrhy metodiky zajištění krizové připravenosti na školách. Závěr následně shrnuje a vyhodnocuje provedená šetření. Z důvodu lepší ilustrace jsou k práci připojeny přílohy, které více přiblíží problematiku.
Vedoucí práce: Emil Antušák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; krizový management; diplomové práce; crisis management; master's theses