Účetní skandály a jejich vliv na vývoj auditorské profese - Nosková, Adéla (2010)
Cílem práce je analýza účetních skandálů, které proběhly na počátku 21. století. Popisuje roli, jakou v této souvislosti sehrály auditorské společnosti. Zaměřuje se i na současnou a budoucí situaci na auditorském trhu.