Účetní skandály a jejich vliv na vývoj auditorské profese - Nosková, Adéla; Králíček, Vladimír, 1952-; Janda, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem práce je analýza účetních skandálů, které proběhly na počátku 21. století. Popisuje roli, jakou v této souvislosti sehrály auditorské společnosti. Zaměřuje se i na současnou a budoucí situaci na auditorském trhu.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses