Testování bezpečnosti bezdrátových sítí - Klíma, Tomáš; Pavlíček, Luboš; Beneš, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Diplomová práce se zabývá problematikou hodnocení bezpečnosti bezdrátových sítí za použití penetračního testování. Autor si klade za cíl vytvořit vlastní metodiku penetračního testování bezdrátových sítí WIPE a ověřit její použitelnost v reálném prostředí. Při její tvorbě pak vychází ze současně používaných metodik a přístupů. Tyto metodiky, stejně jako nástroje používané při jejich aplikaci jsou též v práci představeny a je prokázána jejich praktická využitelnost.
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses