Chování českých bank od počátku světové finanční krize v roce 2008 - Forman, Jan; Dočkal, Dalibor; Ježek, Tomáš, 1940-2017; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2010)
Světová finanční krize v roce 2008 významně postihla bankovní sektor. Tato bakalářská práce zkoumá dopady krize na české bankovnictví. Mapuje strukturu a vývoj českého bankovního trhu a popisuje jednotlivé typy úvěrových produktů nabízených u nás. Další kapitoly se zabývají přesunem krize ze Spojených států amerických do České republiky a změnou chování českých bank. Cílem této práce je analýza objemu poskytnutých bankovních úvěrů fyzickým osobám a podnikům, kterou najdeme v aplikační části práce.
Vedoucí práce: Dalibor Dočkal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bankovnictví; finanční krize; bakalářské práce; banking; financial crises; bachelor's theses