Konkurenčná analýza trhu automobilov v ČR - Kručko, Ladislav; Stříteský, Václav; Vávra, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práca na základe konkurenčnej analýzy hodnotí pozíciu značky Renault na českom trhu osobných a ľahkých úžitkových automobilov. Teoretická časť popisuje metódy využívané pri analýze odvetvia a konkurencie a zameriava sa na konkurenčnú výhodu ako hlavný pilier úspechu v boji s konkurenciou. Úvod praktickej časti popisuje stav, štruktúru a vývoj českého automobilového trhu. Nasleduje analýza imidžu značky Renault a jeho porovnanie s ostatnými významnými značkami. Praktickú časť uzatvára porovnanie konkurentov vo vybranom segmente, ktorý bol zvolený na základe výsledku analýzy portfólia značky Renault.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; automobily; diplomové práce; automobiles; master's theses