Aplikace nástrojů manažerského účetnictví v neziskové organizaci AIESEC - Nováková, Daniela; Roun, Vlastimil; Wasserbauer, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce je zaměřena na popis a zhodnocení využití nástrojů manažerského účetnictví v organizaci AIESEC se zaměřením na pražskou pobočku AIESEC Praha. Práce je rozdělena do teoretické a praktické části. Teoretická část se zabývá pojmy nezisková organizace, typy právních forem a financování těchto organizací. Praktická část popisuje organizaci AIESEC a její finanční řízení. Výstupem práce jsou návrhy pro zlepšení finančního řízení organizace.
Vedoucí práce: Vlastimil Roun
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: neziskové organizace; manažerské účetnictví; účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; nonprofit organizations; managerial accounting; bachelor's theses