Účetní závěrka a přechod ze společnosti s ručením omezeným na akciovou společnost - Kružíková, Veronika (2011)
Práce se zabývá účetními postupy při účetní závěrce, obecnou právní úpravou v České republice a dle IFRS, oceňováním jednotlivých položek rozvahy k rozvahovému dni. Druhá část práce je věnována problematice změny právní formy, přechodu společnosti s ručením omezeným na akciovou společnost.