Účetní závěrka a přechod ze společnosti s ručením omezeným na akciovou společnost - Kružíková, Veronika; Cardová, Zdenka, 1951-; Malaníková, Alexandra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Práce se zabývá účetními postupy při účetní závěrce, obecnou právní úpravou v České republice a dle IFRS, oceňováním jednotlivých položek rozvahy k rozvahovému dni. Druhá část práce je věnována problematice změny právní formy, přechodu společnosti s ručením omezeným na akciovou společnost.
Vedoucí práce: Zdenka Cardová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses