Instalace hybridních lamp v ČR - Malafová, Martina; Dvořáček, Jiří, 1947-; Pajer, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce "Instalace hybridních lamp v České republice" následuje současný celosvětový trend využívání obnovitelných zdrojů energie. Práce se konkrétně zaměřuje na využití těchto zdrojů ve veřejně prospěšných službách ve formě pouličního osvětlení. Hybridní lampy jsou specifické pro svou kombinaci větrné a solární energie, kterou produkují díky větrné turbíně a fotovoltaickým panelům, které nesou. Pro zhodnocení jejich možné instalace v České republice se dívám na problematiku tohoto podnikatelského záměru ve čtyřech rovinách -- technologické, ekonomické, ekologické a právní.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; větrná energie; solární energie; diplomové práce; wind energy; solar energy; master's theses