Zostavenie finančného plánu a ocenenia spoločnosti Avaya Czech Republic, s.r.o. - Pastuchová, Barbora; Rýdlová, Barbora, 1976-; Hackl, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Cieľom diplomovej práce je zistenie tržnej hodnoty podniku Avaya Czech Republic, s.r.o. k 30.9.2009. Avaya je súčasťou globálneho koncernu, ktorý chod podniku ovplyvňuje. Hodnota je hľadaná v dôsledku možného predaja podniku. K oceneniu sú použité 2 metódy, a to DCF Equity a metóda tržného porovnania, konkrétne metóda zrovnateľných podnikov. Náplňou diplomovej práce je vypracovanie analýzy generátorov hodnoty, zostavenie finančného plánu a samotné ocenenie.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses