Kompetence ve vzdělávání dospělých : pedagogické, androgogické a sociální aspekty - Veteška, Jaroslav, 1973- (Univerzita Jana Amose Komenského, 2010)
Dílčí výstup grantového projektu Grantové agentury ČR "Andragogický model učení a vzdělávání dospělých založený na získávání a rozvoji klíčových kompetencí" sloužící jako vysokoškolský učební text.