Plášil, Martin a kol. Konkurenceschopnost potravinářského sektoru ČR: (výsledky dotazníkového šetření) = The competitiveness of the CZ food industry. 1. vyd. Praha: Ústav zemědělské ekonomiky a informací, 2010. 57 s. Výzkumná studie; č. 100.
Plášil, M. (2010). Konkurenceschopnost potravinářského sektoru ČR: (výsledky dotazníkového šetření) = The competitiveness of the CZ food industry (1. vyd.). Praha: Ústav zemědělské ekonomiky a informací.
Styl ChicagoPlášil, Martin. Konkurenceschopnost Potravinářského Sektoru ČR: (výsledky Dotazníkového šetření) = The Competitiveness of the CZ Food Industry. 1. vyd. Praha: Ústav zemědělské ekonomiky a informací, 2010.
Citace podle MLAPlášil, Martin. Konkurenceschopnost Potravinářského Sektoru ČR: (výsledky Dotazníkového šetření) = The Competitiveness of the CZ Food Industry. 1. vyd. Praha: Ústav zemědělské ekonomiky a informací, 2010.
Více o citacích