Citace podle ČSN ISO 690

Plášil, Martin a kol. Konkurenceschopnost potravinářského sektoru ČR: (výsledky dotazníkového šetření) = The competitiveness of the CZ food industry. 1. vyd. Praha: Ústav zemědělské ekonomiky a informací, 2010. 57 s. Výzkumná studie; č. 100. ISBN 978-80-86671-76-5.

Citace podle APA

Plášil, M. (2010). Konkurenceschopnost potravinářského sektoru ČR: (výsledky dotazníkového šetření) = The competitiveness of the CZ food industry (1. vyd.). Praha: Ústav zemědělské ekonomiky a informací.

Styl Chicago

Plášil, Martin. Konkurenceschopnost Potravinářského Sektoru ČR: (výsledky Dotazníkového šetření) = The Competitiveness of the CZ Food Industry. 1. vyd. Praha: Ústav zemědělské ekonomiky a informací, 2010.

Citace podle MLA

Plášil, Martin. Konkurenceschopnost Potravinářského Sektoru ČR: (výsledky Dotazníkového šetření) = The Competitiveness of the CZ Food Industry. 1. vyd. Praha: Ústav zemědělské ekonomiky a informací, 2010.

Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel.

Více o citacích