Ocenění podniku Palírny u Zeleného stromu - Starorežná Prostějov, a.s. - Šamánek, Jiří; Mařík, Miloš, 1947-; Hackl, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Cílem diplomové práce je odhad tržní hodnoty společnosti Palírna u Zeleného stromu - Starorežná Prostějov, a.s. k 1.1.2010 a doporučení, zda je pro vlastníky výhodnější pokračovat v podnikatelské činnosti nebo ihned vstoupit do likvidace. Práce je strukturována do pěti částí - finanční analýza, strategická analýza, generátory hodnoty a finanční plán. Ocenění je provedeno metodou amortizační hodnoty, přičemž jsou zvoleny tři varianty budoucího vývoje (pesimistická, realistická, optimistická).
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses