Analýza nástrojů internetového marketingu se zaměřením na firmy v ČR - Černý, Daniel; Postler, Milan, 1960-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
První část popisuje základní pojmy a teorie marketingu se zaměřením na marketingové komunikace a aktuální trendy. Hlavní téma této bakalářské práce, tedy internetový marketing a jeho nástroje, je po teoretické stránce zpracováno v druhé kapitole. Následuje vymezení relevantních statistik, které dokumentují využití internetu v českých firmách i domácnostech a dotváří tak základ pro vlastní výzkum, jenž porovnává přístup k internetovému marketingu v různých typech podniků a v různých odvětvích. Vedle vlastních doporučení pro jednotlivé společnosti autor nastiňuje obecná východiska moderního marketingu informační doby.
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses