Podnikatelský plán - Vlasatý, Martin; Krause, Josef, 1978-; Muller, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Předmětem této bakalářské práce je v prvé řádě představení podnikatelského plánu v obecné rovině, přičemž pozornost je věnována definováním pojmu podnikatelský plán, důvodům sestavování, požadavkům, formám a struktuře tohoto dokumentu. V této teoretické části jsou také prezentována kritéria posouzení ekonomické výhodnosti projektu, zahrnující statické a dynamické metody hodnocení investic. Následuje část praktická, ve které je představen konkrétní podnikatelský plán. Jedná se o projekt výstavby malé komerční čerpací stanice, který bude s největší pravděpodobností v dohledné době realizován společností Proton, s.r.o., sídlící v Protivíně. Tato praktická část podnikatelského plánu bude prezentována vedení společnosti Proton a poslouží jako zdroj informací a analýz, které budou po korekturách a doplněních použity pro formulaci skutečného podnikatelského plánu.
Vedoucí práce: Josef Krause
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses