Earned value management v projektovém controllingu - Dvořák, Miroslav (2011)
Práce se věnuje projektovému managementu a controllingu. Metoda Earned Value Management je zde představena jako nástroj projektového controllingu a její přidaná hodnota je prezentována na modelovém příkladu.