Earned value management v projektovém controllingu - Dvořák, Miroslav; Mikovcová, Hana, 1959-; Stránský, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práce se věnuje projektovému managementu a controllingu. Metoda Earned Value Management je zde představena jako nástroj projektového controllingu a její přidaná hodnota je prezentována na modelovém příkladu.
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses