Finanční analýza Třineckých železáren, a.s. - Havlenová, Kateřina; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Eysseltová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato bakalářská práce zkoumá podnik Třinecké železárny, a.s pomocí metod finanční analýzy. Z vybraných dat výkazu zisku a ztrát, rozvahy a výročních zpráv provádím poměrovou analýzu, horizontální a vertikální analýzu, analýzu bilančních pravidel, pracovního kapitálu, ekonomické přidané hodnoty, bankrotních a bonitních modelů. Podnik porovnám s odvětvovým průměrem a v závěru shrnu všechna fakta.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses