Evropská právní politika v oblasti bezpečnosti potravin a EFSA - Hermanová, Jana; Grmelová, Nicole, 1975-; Vavrečka, Jan, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá aktuální právní politikou v oblasti bezpečnosti potravin a obecnými principy potravinového práva na úrovni Evropské unie. První a druhá část popisuje vývoj a současnou právní úpravu. Cílem třetí části je analýza soudních rozsudků vydaných Soudním dvorem Evropské unie v souvislosti se zajištěním bezpečnosti potravin. Dále je pozornost zaměřena na činnost Evropského úřadu pro bezpečnost potravin - poskytování pomoci a nezávislého vědeckého poradenství. Poslední část popisuje současný systém bezpečnosti potravin v České republice.
Vedoucí práce: Nicole Grmelová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses